Jalkapallon MM-kisat ovat aina jännittävä tapahtuma, ja vuoden 2024 kisat eivät ole poikkeus. Monet odottavat innolla nähdäkseen, mitkä joukkueet pääsevät pitkälle turnauksessa ja lopulta voittavat mestaruuden. Tämä blogipostaus tarjoaa kaiken tarvittavan tiedon MM-kisaveikkauksen osalta. Siinä käsitellään parhaat veikkausvinkit, ennakkosuosikit sekä viimeisimmät uutiset ja huhut liittyen kisojen kulkuun.

Erikoistarjousten ja bonusten hyödyntämiseksi kannattaa pysyä ajan tasalla tämän postauksen avulla. Seuraa mukana olevia linkkejä saadaksesi parhaan mahdollisen lähdön vedonlyöntiin kohti jännittäviä otteluita!

Tärkeimmät huomiot

  • Seuraa jääkiekon MM 2024 sijainti ja ajankohta – varmista, ettet missaa tärkeitä otteluita.
  • Tutustu Leijonien otteluohjelmaan ja varmista, että olet valmis tukemaan Suomen joukkuetta.
  • Hyödynnä vedonlyönti ja kertoimet MM-kisoissa – tee fiksuja vetoja ja hyödynnä parhaat tarjoukset.
  • Tutustu vihjeisiin ja parhaisiin vedonlyöntisivustoihin saadaksesi enemmän tietoa ja parantamaan vedonlyöntitaitojasi.
  • Muista tarkistaa, missä näet MM-kisat – varmista, että sinulla on pääsy televisiointiin tai live-striimiin.
  • Pysy ajan tasalla urheilutapahtumista 2024 – laaja katsaus auttaa sinua suunnittelemaan seuraavan vuoden urheiluelämyksiäsi.

Jääkiekon MM 2024 sijainti ja ajankohta

Kisavuosi ja -paikka

Jääkiekon MM-kisat järjestetään vuonna 2024, mutta tarkka ajankohta ja kisapaikka julkaistaan myöhemmin. Tämä herättää odotusta jääkiekon ystävien keskuudessa ympäri maailmaa. Vuoden 2024 MM-kisojen sijainnista on vielä epäselvyyttä, mutta eri maiden mahdollisuudet isännöidä kisoja ovat esillä.

Suomen mahdollisuudet isännöidä kisoja ovat suuret, mikä saa suomalaisfanit innostumaan tulevaisuuden näkymistä. Suomi on tunnettu vahvasta jääkiekkoperinteestään ja intohimoisista kannattajistaan, jotka loisivat upean ilmapiirin turnaukselle. Lisäksi Suomella on hyvät valmiudet tarjota korkeatasoista tapahtumatuotantoa ja turvallisia olosuhteita pelaajille sekä katsojille.

Mahdolliset paikkakunnat

Vaikka virallinen päätös ei ole vielä tiedossa, useita potentiaalisia paikkakuntia on nostettu esiin spekulaatioissa. Esimerkiksi Helsingissä sijaitseva Hartwall Arena voisi toimia loistavana areenana otteluille. Lisäksi Tampereella sijaitseva Uros Live olisi toinen vaihtoehto turnauksen pitopaikaksi.

Jääkiekon MM 2024 joukkueet ja lohkot

Joukkueiden määrä ja lohkojen jako

Joukkueiden määrä ja lohkojen jako jääkiekon MM-kilpailuihin vahvistetaan myöhemmin. Turnaukseen osallistuvien joukkueiden lukumäärän sekä niiden sijoittumisen eri lohkoihin päättää kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF lähempänä tapahtuman ajankohtaa. Tämä päätös tehdään yleensä perustuen maiden aikaisempiin suorituksiin edellisissä turnauksissa.

Kun joukkueiden määrät ovat tiedossa, ne jaetaan tasoitettavaksi eri lohkoihin varmistaakseen kilpailujen tasapuolisuuden. Näin varmistetaan, että kaikki ottelut ovat mahdollisimman tasaisia ja tarjoavat katsojille jännittäviä hetkiä. Esimerkiksi voidaan jakaa kokeneempia tai menestyneempien maiden joukkueita eri lohkoihin estämään yhden lohkon muuttumasta liian epätasaiseksi verrattuna toiseen.

Tarkkaa tietoa vuoden 2024 MM-kisojen joukkuemääristöstä tai niiden jakautumisesta ei vielä ole saatavilla, mutta odotukset ovat korkealla sen suhteen, miten turnaus tulee koostumaan.

Turnaukseen osallistuvien maailman parhaita jääkiekkojoukkueita

Joka vuosi järjestettövissö MM-jalkapallokilpailuissa nähdään maailman huippujalkapalloilijoiden taistelevan mestaruudesta samoin kuin jäällinen vastineensa: Jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut tarjoavat faneille mahdollisuuden nähdesss maanosien parhaat pelaajat kamppailemassa kiekkokultamitalista. Mukana on useimmiten kaikki suuret kiekkovaltiot Pohjois-Amerikan NHL-tähdistön täydentämän lisättynn joillakin Euroopan maille ominaisilla pelaajilla.

NHL:n pudotuspelit päättyvät usein juuri ennen MM-turnauksen alkua, mikå antaa mahdollisuuden monille NHL-pelaajille liittyć kansallisjoukkeeseensa tuomaan kokemuksensa tuoreelta lavulta isoon peliin.

Lohkojen tasapaino pyritään varmistamaan

Turnausjärjestelyissö pyritään varmistamaann lohkojen tasapaino, jotta kilpailusta tulisi mielenkiintoinenn kaikkina vaiheina eivdtky vain nsarastusotteluja olisi turhan paljon – halutaann siitäkin syystõ pitãã peleistõ kiinnostavana viihdykkeena myäs paikan päälle saapuneelleyleislle sekš kotona televisioruudun äresssš istuville katsojjallellee.

Lohkopelin luonne vaikuttaa merkitsevästi siihen, millainen tunnelma areenoilla vallitsee – tiiviisti taistelevassa ottelusssa kannattajien innostus voi tarttua nopeasti koko halliinnn luoden huikeantunnelmn! Tasaiset otteluparit tuovvat myös oman kutnsansa lajin seuraamiseeen; kun voittaja ratkea keskimññrin pienellñ marginaalillla elí hävinnyytkin voi hyvin nousta esiinsñ iloisesti yllättńń omalla esitykselllln!

Leijonien otteluohjelma MM 2024

Otteluohjelman julkaisu

Suomen otteluohjelma jääkiekon MM-kisoissa 2024 julkaistaan lähempänä turnauksen alkua. Tämä tarkoittaa, että faneilla on odotettavana mielenkiintoinen odotus ennen kuin he saavat tietää, milloin Suomi kohtaa eri vastustajat ja missä ottelut pelataan. Otteluohjelman julkistamisen myötä fanit voivat suunnitella aikataulujaan ja valmistautua kannustamaan Leijonia.

Suomen otteluohjelma on merkittävä tapahtuma niille, jotka seuraavat innokkaasti jääkiekon maailmanmestaruuskisoja. Se herättää paljon keskustelua ja spekulointia siitä, miten joukkue selviytyy kovista vastustajista ja miten hyvin heidän pelityylinsä sopii eri joukkueita vastaan.

Haastavat vastustajat

Leijonien on odotettavissa kohtaavan useita haastavia vastustajia turnauksessa. Esimerkiksi Venäjän tai Kanadan kaltaiset huippujoukkueet ovat aina vaarallisia vastassa ollessaan. Nämä kamppailut tarjoavat mahdollisuuden nähdä, miten Suomen nuori lahjakkuus pärjää kokeneita tähtiä vastaan jäällä.

Kun otetaan huomioon edellisten vuosien tulokset ja pelaajien nykyinen kunto, voidaan ennakkoon arvioida joitakin potentiaalisesti tiukkoja pelejä Suomelle. Esimerkiksi Ruotsi voi olla yksi sellainen joukkue, jonka kohtaaminen herättää paljon kiinnostusta sekä pelaajien että fanien keskuudessa.

Otteluohjelman suunnittelu

Otteluohjelman suunnittelussa otetaan huomioon monia tekijöitä varmistaakseen optimaalisen suorituskyvyn turnauksen aikana. Yksi tärkeimmistä asioista on pelaajien lepoaika otteluiden välillä sekä matkustamiseen liittyvät rasitteet.

Pelaajien fyysinen kunto on avainasemassa menestyksen kannalta pitkissä kilpailuissa kuten MM-turnauksessa. Siksi otteluohjelmassa pyritään antamaan riittävästi lepoaikoja raskaiden peliputkien välilllä varmistaakseen parhaan mahdollisen valmistautumisen seuraavaan otteluun.

Lisätessään lepoaikoja ohjemalleihin voidaan minimoida loukkaantumisriski ja taata pelaajille mahdollisuus palautua parhaalla tavalla fyysisesti vaativasta urheilusuorituksesta.

Puolivälierät, välierät ja mitaliottelut

Otteluparit muodostuvat

Alkulohkovaiheen sijoitusten perusteella muodostuvat puolivälierien otteluparit. Esimerkiksi alkulohkojen voittajat kohtaavat toisen lohkon neljänneksi sijoittuneet joukkueet. Tämä jännittävä vaihe ratkaisee, ketkä etenevät kohti turnauksen loppuhuipennusta.

Puolivälierissä nähdään tiukkoja kamppailuja, kun joukkueet taistelevat paikastaan seuraavassa vaiheessa. Voittoisan joukkueen tie jatkuu välieriin, kun taas hävinneelle tulee päättää turnausmatka tähän.

Välierissä ratkeaa

Vieressään finaali ja pronssiottelu odottelemassa ratkeaa välierissä, kuka nousee kirkkaimpaan huippuun ja kenelle tarjotaan mahdollisuus pronssimitaliin. Tunnelma on käsin kosketeltava, kun maailman parhaat jääkiekkomaajoukkueet mittelöivät keskenään.

Varmasti moni katsoja pidättää hengitystään seuratessaan dramaattisia hetkiä jäällä. Jokainen laukaus ja torjunta voi olla ratkaiseva tässä vaiheessa kilpailua.

Mitalipeleilllä suuri merkitys

Mitalipelit ovat aina erityisen merkityksellisiä niin pelaajille kuin faneillekin. Ne ovat hetki vuosien työn tuloksia punnittaessa – kaikki tai ei mitään! Joukkueiden panosta ei voi ylenkatsoa; he antavat kaikkensa saadakseen kultamitalin tai edes pronssisen tunnustuksen.

Nämä pelit ovat myös katsojan kannalta ällistyttämistöitä: adrenaliini virtaa vapaana ja tunnelma on korkealla! Koko turnauksen anti huipentuu juuri mitalipeleihin – ne eivät pettymystele!

Naisten ja nuorten jääkiekon MM-kisat

Erilliset turnaukset

Naisten ja nuorten MM-kisat ovat erilliset tapahtumat miesten kisoista. Tämä antaa tilaisuuden keskittyä naisten ja nuorten jääkiekkoon erikseen, mikä on tärkeää näiden pelaajien kehityksen kannalta. Näissä turnauksissa pystytään paremmin nostamaan esiin tulevaisuuden lupauksia sekä huippunaispelaajia, jotka saattavat jäädä vähemmälle huomiolle yhteisissä kilpailuissa.

Nuorten MM-kisat ovat täynnä potentiaalisia NHL-tähden alkuja. Esimerkiksi Sidney Crosby, Connor McDavid ja Patrik Laine ovat kaikki nousseet esiin juuri nuorten MM-turnauksessa ennen kuin heistä tuli suuria nimiä NHL:ssä.

Jalkapallon EM-kisat 2024 tietoa

Suuri urheilutapahtuma

Jalkapallon EM-kisat ovat suuri urheilutapahtuma, joka kokoaa yhteen Euroopan parhaat jalkapallojoukkueet. Kisojen aikana pelaajat ja fanit ympäri maailmaa seuraavat innokkaasti otteluita. Tämä tapahtuma on erityisen merkittävä, koska se tarjoaa mahdollisuuden nähdä huippupelaajia edustamassa omia maitaan.

Jalkapallon EM-kisoihin liittyvät myös monenlaiset oheistapahtumat ja markkinointiaktiviteetit, jotka luovat lisää jännitystä ja tunnelmaa itse kisojen ulkopuolella. Esimerkiksi eri maiden kannattajaryhmien välinen vuorovaikutus luo ainutlaatuista tunnelmaa kaupunkien kaduille.

Urheilufanit voivat osallistua myös erilaisiin veikkauksiin ja vedonlyöntiin liittyen kisojen tuloksiin sekä pelaajien suorituksiin, mikä lisää entisestään kiinnostusta kisoja kohtaan.

Vuonna 2024 eri maassa kuin jääkiekon MM-kisat

On mielenkiintoista huomata, että Jalkapallon EM-kisat järjestetään vuonna 2024 eri maassa kuin jääkiekon MM-kisat. Tämän ansiosta molemmilla urheilulajeilla on mahdollisuus saada täysi huomio omille tapahtumilleen ilman keskinäistä kilpailua katsojista tai median huomiosta.

Kun otetaan huomioon naisten ja nuorten jääkiekon MM-kisojen maininta aiemmassa osiossa, voidaan todeta että vuonna 2024 urheilufaneja odottaa todellinen herkkupala: sekä upeita hetkiä jäällä että nurmella!

Tämänkaltaiset kansainväliset turnaukset tuovat paljon positiivisia vaikutuksia paitsi itse lajiin myös isännöintimaihin taloudellisen hyödyn muodossa esimerkiksi matkailun kasvuna ja hotelli- sekä ravintola-alan piristymisen myötä.

Euroopan parhaat joukkueet kohtaavat

Jalkapallon EM-kisoissa kohtaavat Euroopan parhaaksi arvioidut joukkueet taistellen mestaruudesta. Näissä otteluissa voi nähdään monia tunnettuja pelaajia toiminnassa – tämän kaltaiset tilanteet tarjoavatkatselijoille unohtumattoman elamyksen.

Vedonlyönti ja kertoimet MM-kisoissa

Vedonlyöntimahdollisuudet

MM-kisoissa on runsaasti vedonlyöntimahdollisuuksia eri otteluihin ja turnauksen lopputuloksiin. Monet vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat kertoimia näihin erilaisiin vetokohteisiin. Esimerkiksi voit lyödä vetoa yksittäisen ottelun voittajasta, maalintekijästä tai jopa turnauksen lopullisesta voittajasta.

Vedonlyönnissä voi panostaa myös siihen, kuinka pitkälle tietty joukkue etenee turnauksessa tai miten monta maalia tietyssä ottelussa tehdään. Nämä monipuoliset vedot luovat jännitystä ja kiinnostusta itse pelejä seuraaville katsojille.

Kertoimet perustuvat vahvuuteen ja suorituksiin

Vedonlyöntiyhtiöt määrittävät kertoimet joukkueiden vahvuuden ja aiempien suoritusten perusteella. Esimerkiksi jos tietyllä joukkueella on ollut menestystä aiemmissa MM-turnauksissa tai muissa kansainvälisissä kilpailuissa, heidän kertoimensa voivat olla alhaisemmat verrattuna vähemmän menestyneisiin joukkueisiin.

Kerrointen avulla vedonvälittäjät pyrkivät tasapainottamaan pelaajien asettamat panokset eri vaihtoehtojen välilllä. Jos esimerkiksi yhdelllä joukkeella on selvät ennakkosuosikkina, heidän kertoimensa ovat alhaisemmat houkutellakseen pelaajia lyömään vetoa myös toisen vaihtoehdon puolesta.

Vinkkejää vedonllyontiinn

Jos aiot osallistua vedonlyöntiin MM-kisojen aikaan, kannattaa otta huomioon muutamia asioita ennen vetojen tekemisttää:

  • Tutki joukkeiden viimeisin kunto sekka mahdolliset loukitumiset.
  • Vertaa erilaisten veikkauseennustoja saadaksesii parhaan kokonaiskuva tilanteesta.
  • Asetta rajasi siitä kuinka paljon raha haluat käyttää veikkauseeen ennen kuine aloitat.

Vihjeet, tarjoukset ja parhaat vedonlyöntisivustot

Vedonlyöntisivustojen tarjoamat vihjeet ja tarjoukset

Monet vedonlyöntisivustot tarjoavat erilaisia vihjeitä ja tarjouksia MM-kisojen aikana houkutellakseen uusia pelaajia ja pitääkseen nykyiset asiakkaat tyytyväisinä. Nämä voivat sisältää esimerkiksi ilmaisia vetoja tietyissä otteluissa tai jopa erikoiskertoimia tiettyihin tapahtumiin liittyen. On tärkeää tutustua eri sivustojen tarjontaan ennen vetojen tekemistä, jotta voi hyödyntää parhaita mahdollisia etuja.

Toisaalta on myös muistettava, että kaikki tarjoukset eivät välttämättä ole niin houkuttelevia kuin ne saattavat aluksi vaikuttaa. Jotkin sivustot voivat asettaa tiukkoja ehtoja tai rajoituksia näiden tarjousten taakse, mikä voi tehdä niiden hyödyntämisestä vaikeaa. Siksi on suositeltavaa lukea huolellisesti läpi kunkin tarjouksen ehdot ennen sen hyväksymistä.

Parhaiden vedonlyöntisivustojen valinta

Parhaat vedonlyöntisivustot ovat niitä, jotka tarjoavat luotettavia palveluita sekä kilpailukykyisiä kertoimia. Luotettavuus on äärimmäisen tärkeää pelattaessa oikealla rahalla, joten kannattaa varmistaa, että valittu sivusto on asianmukaisesti lisensoitu ja säännelty.

Kilpailukykyiset kertoimet puolestaan tarkoittavat sitä, että pelaaja saa parempaa vastinetta rahoilleen verrattuna muihin sivustoihin nähden. Tällaisilla sivustoilla voi olla myös laajempi valikoima vetokohteita sekä muita etuja pelaajilleen.

On myös hyvä kiinnittää huomiota asiakaspalvelun tasoon – parhailla vedonlyöntisovelluksilla on yleenss ammattitaitoinen tiimi takanaan auttamassa pelaajia kaikissa tilanteissa. Lisätietoa voidaan löytää vertailusarjoista tai arvosteluista verkossa.

Oma vastuu vedonllyöstämiseesssa

Vaikka vedonlyömien tulisi olla hauskanpitoon keskiytynyt aktiviteetti,, se ei ole riskitön toiminta.. On tärkkttåå muisttaata oma rajansa jä pysyâ kohtuumaisena veikkauksen suhteen,. Assttasianmttomasti assttetuttujn rajansiirrot omalle pelitilkulle vooivaautta turvaamaan kontrolllin omaamisesii omasta peelaamisseesta., Älä koskaasn lainna ittesi peeliirahaasi,, jonnsd saatetaann hävitsssit siitäe paitsi taloudelllisestti muttta henkilökkohtaaiisten suheittenne vuokssi.

Miten lyödä vetoa jääkiekon MM-kisoista

Vedonlyöntisivustoilla pelaaminen

Vedonlyöminen jääkiekon MM-kisoista on helppoa, kun käytät vedonlyöntisivustoja. Valitse haluamasi ottelu ja sen jälkeen valitse vetomuoto, kuten voittaja, tasapeli tai maalimäärä. Kun olet tehnyt valintasi, aseta haluamasi panos ja vahvista veto.

Voit myös hyödyntää vihjeitä, tarjouksia ja parhaita vedonlyöntisivustoja, joita mainittiin edellisessä osiossa. Esimerkiksi Betsson tarjoaa monipuolisen valikoiman kohteita jääkiekon MM-kisoihin sekä houkuttelevia bonuksia uusille pelaajille.

Joukkueiden tilastojen tutkiminen

Ennen kuin teet vetojaan kannattaa tutustua joukkueiden tilastoihin ja mahdollisiin loukkaantumisiin. Esimerkiksi Suomen joukkue voi olla hyvässä vireessä tai vastustajan tähtipelaaja saattaa olla poissa kokoonpanosta loukkaantumisen takia.

Tilastoista näkee esimerkiksi joukkueiden viimeaikaiset tulokset sekä keskinäiset ottelut toisiaan vastaan. Tämän avulla voi arvioida paremmin joukkueiden kuntoa ja mahdollisia heikkouksia ennen kuin tekee lopulliset päätökset vedoista.

Vetojen asettaminen tulevaisuudessa

Jotkut vetomuodot voivat liittyä tulevaisuuden tapahtumiin kuten turnauksen lopputulokseen tai siihen miten tietyt maat menestyvät alkulohkoissa. Näissä tapauksissa on erityisen tärkeää ottaa huomioon joukkueiden nykyinen vireys ja potentiaali turnauksen aikana.

Esimerkkejähän ovat esimerkiksi veikkauksen tekeminen siitä mikä maa voittaa mestaruuden tai pystyykö tietty maa yllättämään suuremmat ennakkosuosikit alkulohkovaiheessa.

Missä näkee MM-kisat – televisiointi ja live stream

Televisio ja suoratoistopalvelut

MM-kisoja voi seurata televisiosta tai erilaisista suoratoistopalveluista. Suomen televisiokanavat, kuten Yle ja MTV3, lähettävät otteluita suorana, joten voit nauttia jännittävistä peleistä mukavasti omalta sohvaltasi käsin. Lisäksi on olemassa useita suosittuja live stream -palveluita, jotka tarjoavat myös mahdollisuuden seurata pelejä verkossa.

Televisiolähetykset

Suomalaiset TV-kanavat ovat yleensä vahvasti mukana urheilulähetyksissään, etenkin silloin kun kyseessä ovat suuret tapahtumat kuten jääkiekon MM-kisat. Tämän vuoksi voit odottaa löytäväsi laadukkaita ja kattavia lähetystarjontoja kotimaisilla kanavilla. Esimerkiksi Ylellä on perinteisesti ollut laajat oikeudet näyttää MM-jääkiekkoa.

Ylen lisäksi myös kaupalliset kanavat saattavat hankkia lähetysoikeuksia tärkeisiin urheilutapahtumiin, mikä antaa katsojille vielä enemmän vaihtoehtoja seurata otteluita television välityksellä.

Live Stream -palveluiden hyödyntämien

Live stream -palvelut tarjoavat upean vaihtoehdon niille, jotka haluavat katsoa otteluita missä tahansa he sitten ovatkään. Näiden palveluiden avulla voit seurata MM-kisojen jännitystunnelmia esimerkiksi älypuhelimella tai tabletilla ollessasi liikkeelllä.

Lisäämällään valinnanvaraa katsojille live stream -palvelut tekevät urheilun seuraamisen entistään helpommaksi ja saumattomammaksi kokemukseksi kaikille faneille ympäri maailmaa.

Urheilutapahtumat 2024 – laaja katsaus

Merkittävät urheilutapahtumat

Vuonna 2024 järjestetään lukuisia merkittäviä urheilutapahtumia eri lajeissa. Nämä tapahtumat ovat odotettuja ja saavat suuren yleisön innostumaan. Esimerkkejä tulevista huippuhetkistä ovat jääkiekon MM-kisat ja jalkapallon EM-kisat, jotka keräävät valtavan katsojamäärän niin paikan päällä kuin televisioiden ääressäkin.

Jääkiekon MM-kisat tarjoavat jännitystä ja intohimoa kaikille jääkiekon ystäville ympäri maailman. Tämän lisäksi jalkapallon EM-kisojen odotetaan olevan unohtumaton tapahtuma, missä parhaat joukkueet kohtaavat toisensa huippuotteluissa.

Urheilufaneja hemmotellaan vuonna 2024 monipuolisella tarjonnalla, mikö tekee vuodesta poikkeuksellisen hienon kaikille urheilun seuraajille.

Jännittämistöitä aina finaalipeleihin asti

Urheilufanit voivat odottaa innolla tulevan vuoden tuomia huippuhetkiäh, joita nämå merkittåvät kilpailut tarjoavata. Jokainen ottelu on täynnå draamaa, intensiteettiå ja ennen kaikkea intohimoisia kannattajia, jotka luovuttamatta tukemassa omia suosikkijoukkueitansa.

Esimerkiksi, kun Suomen jääkiekkomaajoukkue pelaa MM-turnauksessa kotimaassaan tai ulkomailla, tunnelma on sanoinkuvaamaton. Samoin myös silloin kun kansainvälinen futiskenttien eliitti kohtaa toisensa Euroopan mestaruusturnauksen finaalipelisså.

Live stream – seuraa tapahtumia reaaliajassa

Tänæ päivånæ teknologia mahdollistaa sen että kuka tahansa voi seurata näitä taalikohteita reaalijaasasa mistø vain internet-yhteys löytyy. Monilla tv-kanavilla on myös live-lähetyksiâ kyseisten turnauksien peleistâ.

Liven-seuraaminen antaa faneille mahdollisuuden pysyá ajan tasalla hetkestá hetkeen siitä mitên heidån lempi joukkueensa pärjãã turnaussarjan peleissã.